3 bud på gaver til kræsne børn

Børn kan være både nemme og svære at købe gaver til på samme tid. De ved helt sikkert, hvad de vil have, men de ved helt sikkert også, hvad de ikke vil have – og det giver de gerne udtryk for, når de åbner pakken. Det er derfor lidt af et jeopardy, når det kommer til gavekøb. Derfor kommer vi her med tre bud på gaver, som næsten altid går rent ind.

Sandaler i flotte farver

Sko og tøj er faktisk ikke noget, som børn går så voldsomt meget i op, fordi de er ligeglade med mærker. De skal bare have flotte farver og pæne mønstre, som de kan vise frem til deres venner. Med eksempelvis saltwater sandals kan du derfor gøre både mor og barnet glad, da tøj sjældent holder ret længe blandt børn, fordi de slider det op og bliver større hurtigt.

Biler og dukker

Ting, man kan have i hånden og lege rundt med, er rigtig godt for barnets fantasi. De elsker indlevelse, og dukker og biler giver dem muligheden for at give liv til noget stationært. Det kan give anledning til mange timers leg, og selvom der måske skal ryddes lidt op bagefter, kan det også lære dem lidt om disciplin i hjemmet.

Malebøger

Så er vi igen tilbage til kategorien med de mange farver, som børn elsker. Hvis du kan finde en malebog med Frost-tema, har du helt sikkert vundet store point hos den lille pige. Omvendt har du fået store point, hvis du kan finde en malebog i Spiderman-tema hos drengen. Held og lykke med gavejagten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *