3 fifs til lækkert interiør til hjemmet

Går du også under corona og keder dig en smule, og har du ikke andet for end at optimere derhjemme, nu hvor man alligevel ikke kan komme ud at rejse? Så har vi i denne artikel samlet 3 gode bud på, hvad du kan gøre ved dit hjem, hvis du gerne vil have lidt fornyelse på hjemmefronten.

Mr Beams lamper til udenfor

Synes du tit, at du mangler en smule belysning uden for om aftenen, eller vil du gerne skabe et stilistisk udtryk med en helt særlig plante eller træ i fokus? Så er Mr Beams lamper ideelt til dig. Det er praktisk, når du skal ud med skraldet om aftenen, men det ser også super lækkert ud, når den lyser op på det store pæne træ, som du gerne vil vise til forbipasserende.

Amerikanerkøleskab

Amerikanerkøleskab adskiller sig på den måde, at det egentlig kan meget af det samme som et normalt køleskab – bare med meget mere plads. Der vil typisk være to låger, og samtidig har du også den her smarte isterningfunktion, som de fleste nok forbinder med et amerikanerkøleskab. Du skal selvfølgelig sørge for, at du har pladsen til det, men ellers er det noget, som hele familien vil kunne drage nytte af.

Udendørs spa

Er du egentlig klar til at punge ud med det helt store beløb for at sikre dig velvære i en tid, hvor vi glemt at forkæle os selv en smule? Så kan du med en udendørs spa virkelig sætte prikken over i’et på dit hjem, og der er lagt op til mange romantiske nætter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *