3 grunde til at blive behandlet af en elev

Ofte når du skal have foretage en behandling, eksempelvis hos en kosmetolog eller frisør, kan du vælge, om det skal elevbehandling eller ej. Typisk kan det godt afskrække, for det er jo en elev, men vi giver dig her tre gode grunde til, hvorfor det kan være helt fint med en elevbehandling.

Det er billigt

Elevbehandling kosmetolog eller elevklip er typisk meget billigt, og der kan være mange penge at spare på et år, særligt hvis det er noget, som du gør ofte. Skulle du mod forventning blive utilfreds med resultatet, er det heller ikke unormalt, at du ligefrem får det gratis, fordi virksomheden naturligvis ikke har lyst til at have en utilfreds kunde. Du kan også være så heldig, at der følger et gavekort med.

Uddannelserne bliver bedre

Med årene som vi bliver klogere og klogere på forskellige dele af samfundet, udvikler vores uddannelser sig også. Det betyder, at kvaliteten højnes, og at du nu om dage faktisk kan få en helt fin behandling og mere til, når du bestiller tid hos en elev. Måske de ikke har erfaringen, men de har den nødvendige viden til at gøre et godt stykke arbejde, og det kan man komme langt med.

Du hjælper eleverne

Som elev har man brug for erfaring, men den kan man ikke få, hvis man ikke bliver prøvet af i den virkelige verden. Der er derfor brug for nogle som dig, som tør tage chancen med eleverne. Vi er sikre på, at de vil sætte stor pris på, at du melder dig tilgængelig hos dem.