3 tips til at gøre din bil ren

Du kan vælge at sende din bil i vasken og til rens, men du kan også vælge at gøre det selv og spare en masse penge. Hvis du vil gøre det ordentligt, er der nogle forbehold, du skal tage dig, og det er faktisk ikke så simpelt igen. Vi giver dig her gode råd til, hvordan du får en ren bil udvendigt og indvendigt.

Forvask med skumlanse

Når du vasker din bil, skal du huske at fjerne snavs fra ridser, inden du begynder at spule bilen, da det kan forværre ridserne, hvis der er snavs i dem under vasken. Hertil bør du bruge en skumlanse, som på meget nænsom vis sørger for, at du ikke skal døje med udvidede ridser, når din bil er vasket og klar til brug igen.

Sæderens

Du ved det måske ikke, men dine sæder er utroligt beskidte og indeholder er høj mængde af støvpartikler. Hvis du gerne vil teste denne tese, kan du prøve at slå på dit sæde – du vil nu opleve, hvordan der nærmest danner sig en støvsky henover sædet. Sæderens er et effektivt middel til at fjerne alle disse uhumskheder, og det vil øge kvaliteten af luften i bilen markant.

En god gammel støvsugning

Støvsugning er en meget simpel måde at gøre bilen ren på, når du skal sætte det afgørende slag ind mod snavset. Slut altid af med sugningen, fordi eksempelvis sæderens kan gøre, at der lægger sig støv på gulvet. Det vil du helst gerne fange med støvsugeren, så tag alle de særlige former for rengøring først for at være sikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *