3 utraditionelle indretningsobjekter til din bolig

Under corona har vi gået og kigget meget på de samme objekter derhjemme, og derfor er det helt naturligt, hvis du har brug for noget udskiftning i hjemmet – og den må gerne være lidt kontroversiel. Vi har derfor i denne artikel samlet nogle bud på, hvordan du kan få nye elementer ind i hjemmet, så du kan få corona lidt på afstand.

Bæredygtige bambusgardiner

Det er moderne at være bæredygtig, og det er særdeles moderne at få bæredygtige elementer ind i hjemmet. Med bambusgardiner kan du både få noget nyt og frisk ind i dit hjem, som ser godt ud, samtidig med at det lever op til alle de moderne krav, der er til den enkelte borger omkring bæredygtighed. Du gør noget godt for dig selv og verden omkring dig.

Marmorbænke

Dette er ikke nødvendigvis en billig løsning, men vi skal nogle årtier tilbage, før bænke i marmor for alvor bugnede i de danske hjem. Marmor generelt er ikke noget brugt materiale nu om dage, og du kan derfor få nogle sjældne elementer ind i dit hjem, som ingen andre har, hvis du vælger, at marmorbænke skal være dit næste køb.

Glas og spejle på mål

Har du brug for at se dig selv i en lidt anderledes vinkel, så kan du med glas og spejle på mål gøre noget anderledes i hjemmet. Det kan være, du har nogle ubrugte hjørner i soveværelset, hvor det ikke giver mening at have andet stående end ting, som er lavet på mål. Du skal blot finde de rigtige samarbejdspartnere til denne ret så utraditionelle løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *