3 uundværlige genstande, hvis du arbejder i industri eller marine

Når du arbejder med tungere maskineri, er der bare større kræfter i spil, som du skal forholde dig til. Det betyder større og mere specialiseret udstyr, som kan hjælpe dig i mål med dit projekt. Marine og industri har meget til fælles, og derfor får du her gode råd, som kan tages i brug, uanset om arbejdet foregår i produktionshaller eller ved vandkanten.

Kulfiberrør kan løse mange problemer

Rigtig mange elementer og bådene selv inden for marine benytter sig af kulfiber, og derfor kan du også benytte kulfiberrør til rigtig mange ting. Det er et let og holdbart materiale, som samtidig er nemt at rengøre.

Det kræver ikke noget stort hurlumhej at få dine kulfiberrør op at køre, og det er samtidig en relativt billig løsning.

Hvordan opbevarer du dine maskiner om vinteren?

Tungt maskineri med motor kan nogle gange godt have opstartsproblemer, hvis det har stået under en presenning i en stor lagerhal en hel vinter igennem uden brug. En presenning kan nemlig kun dække til en vis grad, og så slutter den heller ikke helt tæt.

Med krympeplast får du en løsning, som er markant mere holdbar, og som er ganske nem at bruge i praksis. Du skal blot bruge en varmepistol, og så krymper plasten sammen om enheden helt af sig selv.

Husk god beskyttelse

For din skyld og andres skyld. Du kan få heldragter, hvis du arbejder i varme zoner med mange friktionsgnister, og du kan få presenninger til afskærmning ved mindre projekter, hvor det er vigtigt, at andre ikke kommer i nærheden, mens du arbejder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *