4 veje til en vedligeholdelsesfri have

Det er ikke alle der har tiden til at nusse om sin have. Til gengæld ønsker de fleste af os en have, som er pæn at kigge på. Heldigvis er der en ret nem løsning, så du ikke skal luge ud, male, slibe osv. i tide og utide. Det eneste det kræver er egentlig bare, at du får etableret en mere vedligeholdelsesfri have. Her får du fire veje til en vedligeholdelsesfri have.

Vælg granit

Uanset om du skal lave en sti, terrasse eller en trappe til haven, så vælg granit trin eller granit fliser. Granit er en natursten, som har en god holdbarhed. Derudover er stenen meget tidsløs, så du bliver ikke træt af at kigge på år efter år. Vælg gerne granit som er jetbrændt. På den måde bliver fliserne ikke glatte i regnvejr.

Robotplæneklipper

Hvis ikke du har meget tid at give af, så invester i en robotplæneklipper. På den måde skal du ikke bekymre dig om at slå græs, men du kan i stedet fokusere på de små ting i haven.

Husk fugerne

At luge ud i fuger er noget, der kan tage lang tid. Derfor er det en god ide, at du tænker over at vælge store fliser til din have eller terrasse. På den måde er der færre små fuger. Derudover så findes der fugesand, som holder ukrudt væk, hvilket kan være en fordel i den travle hverdag.

Gør det simpelt

Du kan ikke komme udenom, at den mest vedligeholdelsesfrie have, det er den som er mest simpel. Jo flere planter, træer og blomster du har, desto mere er der, som skal passes. Sørg derfor for at vælge ting som du elsker og fokuser på dem.