X

5 danske mærker som vil pynte i dit hjem

Dansk design er blevet meget populært. Noget af det er så populært, at det også sælger godt i udlandet. Og det er helt forståeligt, fordi de simple designs passer i dit flestes hjem. I dette indlæg vil du blive præsenteret for fem danske designermærker, som vil pynte i dit hjem og samtidigt ikke tørlægger din pengepung.

Lyngby

Lyngby er primært kendt for sine smukke vaser og glas. Designet er super simpelt og elegant, hvorfor lyngby glas helt sikkert er lige noget for dig. Glassene kan både fås til vin, vand, whisky og meget mere. De er utrolig robuste, fordi de er lavet af krystal, hvorfor de også tåler opvaskemaskine.

Kay Bojesen

Kan du li´ nips? Fordi så er Kay Bojesen et oplagt bud til dit hjem, hvis ikke allerede du har investeret i nogle af de søde, små figurer. Figurerne er håndskåret i træ, og forestiller typisk dyr. De fås i et meget variabelt prisleje alt afhængigt af størrelsen på figurerne.

Royal Copenhagen

I den lidt mere dyre ender er Royal Copenhagen, som primært laver stel, krukker og skåle. Du er halt sikkert stødt på deres smukke tallerkner, som er meget populære at samle på. Du kan både få deres designs med eller uden deres signaturprint på.

Georg Jensen Damask

Fra Georg Jensens søstermærker ”Damask” kan du få de lækreste tekstiler, som passer til ethvert hjem. Det designer både tæpper, sengetøj, viskestykker, dugger og meget mere. Alt sammen i virkelig god kvalitet og rare materialer.

Louis Poulsen

PH-lampen, koglen, keglen you name it. Alt sammen er designet af Louise Poulsen. Lamperne er virkelig smukke og kan fås i alverdens farver og modeller, så de passer til lige præcis dit hjem.

admin: