Beskyt dit barn mod allergi og astma med en kapok madras fra babynature.dk

Beskyt dit barn mod allergi og astma med en kapok madras fra babynature.dk

En nyfødt baby er noget af det meste følsomme, man kan forestille sig. Babyer er særdeles modtagelige over for allergener og stoffer, som kan virke forstyrrende på den sarte balance i deres sårbare immun forsvar, og derfor er det meget vigtigt, at man er varsom med, hvilke materialer man omgiver sin baby med. De fleste nybagte forældre gør sig stor umage med at vælge den rette md og det helt rigtig legetøj uden ftalater og andre skadelige stoffer til deres baby – men vidste du, at selve den seng, som baby tilbringer det meste af sin tid i, kan være grobund for bakterier og skadelige svampe, som i allerværste fald kan give infektioner i luftvejene og føre til, at dit barn på længere sigt udvikler astma eller allergi?

Vælg en kapok madras til din baby seng og undgå husstøvmider og svamp

Derfor bør du kigge dig rigtig godt for, når du vælger sengetøj og tilbehør til din babys seng. Et fænomen som husstøvmider kan udgøre et rigtigt stort problem, da deres efterladenskaber viser sig at være allergifremkaldende – og netop husstøvmider har særdeles gode livsvilkår i en madras, som konstant er lun, fordi baby ligger på den hele tiden. Hvis du, i stedet for en traditionel madras, vælger en kapok madras, kan du komme problemet til livs. Kapok er et natur materialer, i hvilket husstøvmider ikke kan leve, og som samtidig giver rigtig dårlige vækstbetingelser for svamp og bakterier.

Køb økologisk og bæredygtig kapok madras hos babynature.dk

Hvis du har besluttet dig for at investere i en lækker kapok madras til din baby, kan du med fordel købe den i den online shop på babynature.dk. Her får du ikke alene en lækker kapok madras i høj kvalitet – du får også et produkt, som er økologisk og certificeret bæredygtigt produceret.