X
    Categories: Biler

Bilforhandler med mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med at købe og sælge biler, og har et højt kvalitetsniveau. Som medlem afbilforhandlernes brancheforening er vi underlagt vilkårlige tjek af vores værksted, som er med til at sikreet meget højt kvalitetsniveau.

Find din drømmebil hos os

Vi er eksperter i at hjælpe dig med at finde præcis den rigtige bil for dig. Det være sig om duhar brug for en bil til at køre til børnehaven i, eller en hurtig bil til at suse rundt på landevejen. Ligemeget hvilke krav du har til din nye bil, så kan du finde den i vores store sortiment. Vi tilbyder bådebrugte og nye biler, og vi er autoriseret forhandler af de nyeste biler fra Peugeot, Citroën, Opel og DS.

Køb din nye bil med finansiering

Vi ved alle, at det kan være dyrt at købe ny bil, hvad enten den er ny eller brugt. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde at hjælpe dig med ikke bare at finde den perfekte bil til dig, men også med finansieringen. Der er mange forskellige muligheder, og sammen finder vi frem til den som passer dig bedst. Det kan være et billån med eller uden udbetaling, eller et med lang løbetid. Det er helt op til dig, hos din bilforhandler i Silkeborg hjælper vi dig godt på vej.

Få din bil til service hos os

Vi er stolte af at kunne tilbyde service på din bil, i vores eget autoriserede værksted. Vi har mangedygtige og engagerede mekanikere, som står klar til at hjælpe dig med at blive godt kørende igen. Vi trorpå gennemsigtighed, og derfor kontakter vi dig selvfølgelig hvis vi støder på noget uventet underreparationen. Kom forbi din bilforhandler i Silkeborg, og mød vores dygtige mekanikere.

admin: