Brug din smartphone under kørslen uden at gå på kompromis med sikkerheden

Smartphonen er en ganske hjælpsom opfindelse, der hjælper danskere til at løse mange forskellige hverdagsopgaver, og så tilbyder den også rig mulighed for underholdning, særligt når man er på farten. Desværre er smartphonen også en farlig, og potentiel dødelig, cocktail når man kombinerer den med kørsel.

Mange benytter sig af deres telefon til at lytte til musik eller podcasts, og telefonens GPS-funktion kan bruges til navigation. Med en holder til telefonen kan man som chauffør benytte sig af sin smartphone og de funktioner og stadig være sikker, og lovlig, i trafikken.

På den måde kan du bruge mobilen som GPS under kørslen uden at skulle bryde loven eller tage øjnene væk fra vejen.

Brodit laver beslag til bilen, de såkaldte ProClips, som kan holde mobiltelefonen. Mobilholderne fås med en ladningsfunktion, så du ikke risikerer, at mobilen løber tør for strøm under køreturen, eller at du stiger ud af bilen ved din destination med en død telefon.

Med mobilen sikkert monteret i bilen øger du sikkerheden i trafikken og i bilen for både kører og passagerer.

Forskellige biltyper og -modeller har forskellige kontrolpaneler, der kræver forskellige løsninger, når det kommer til beslag, hvorfor Brodit også tilbyder en lang række af beslag til bilen. Der findes beslag til de mange forskellige biltyper og -modeller, og de forskellige beslag fås til montering forskellige steder i bilen.  De forskellige beslag fås også til en lang række af mobiltelefoner.

Beslagene kan monteres omkring bilens a-søjle, forskellige steder på kontrolpanelet og sågar også til nakkestøtten, så bagsædepassagererne også kan få glæde af mobilholderne.

Beslagene er designet, så der hverken skal bores huller eller skrues noget i. Bilen forbliver intakt og urørt, når man monterer et beslag fra Brodit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *