Brugskunst tilbud du ikke kan modstå

Hos Fru Nips kan du shoppe tilbud på brugskunst til fantastisk gode priser. Står du og mangler en bestemt ting til at lægge sidste hånd på værket ude på altanen, eller stearinlys til at blusse op for hyggen på en regnvejrsdag eller måske elegant boligtilbehør fra kendte mærker som Ib Laursen eller Sjælsø Nordic, som du kan holde af i mange år fremover? Så tag endelig et kig i vores store sortiment. Søg og du skal finde.

Alt hvad hjertet begærer findes her

Om du søger brugskunst eller boligtilbehør, der er mere i den praktiske ende eller om du søger nips til at fuldende looket i stuen, på badeværelset eller soveværelset, så er vores udvalg af lækre brugskunst tilbud noget for dig. For eksempel sælger vi brugskunst til det mere naturlige udtryk, såsom viskestykker i nedtonede og naturlige farver, en aflang trækasse med hank til snildt at tage vinflaskerne ud til middagsselskabet eller flettede kurve, hvor en lille blomst kunne bo i.

Hygge uden ende

Om dit budget er til det helt store interiør tilbud eller til mere prisvenlig brugskunst, så kan du hos os finde lige præcis de ting, der vil kunne give et frisk pust i dit liv eller simpelthen fuldende din stil. Vi har boligtilbehør til både den rå, industrielle stil og den romantiske og nostalgiske stil. Lige meget om stilen så er mere over i det franske eller det nordiske, så har vi helt sikkert noget på lager til dig.

Spar penge

Spar op til 70% på nips og boligtilbehør allerede i dag. Tilbuddene gælder så længe lager haves, så gå endelig på opdagelse i vores brede sortiment. Fuldend din stil og skru op for hyggen derhjemme.