Byg den stenterrasse, du altid har drømt om

Selvom covid-19 har betyder landsdækkende nedlukninger, fyringer, hjemsendelser og aflyste ferier, er der ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Mange af os har fundet ud af, at vi arbejder rigtig godt hjemmefra, at vi nyder den ekstra tid med familien, og at vi pludselig har overskud på bankkontoen. Og især det sidste har mange danskere nydt godt af. Pengene er nemlig, for manges vedkommende, blevet investeret i hjemmet. Terrasser er en af de store poster.

Sæt dine penge i sten

Bogstaveligt talt… I stedet for at bruge de overskydende feriepenge på sjov og leg, kan du i stedet køre ud i dit nærmeste byggemarked og købe sten, så du kan bygge din nye, lækre stenterrasse. Terrasser hitter, fordi det er det perfekte spot i en have, hvor man kan samles med sine venner og familie og nyde en dejlig, varm sommerdag.

Stenterrasser er praktiske, fordi de kræver forholdsvis lidt vedligeholdelse, er flotte at se på og holder i rigtig mange år i forhold til f.eks. en terrasse i træ. Nogle af de populære stentyper er gratin, skifer, natursten, tegl og beton.

Vælg dit eget design

Det bedste ved at bygge sin egen terrasse er, at du selv kan vælge, hvor den skal være, hvor stor den skal være, og hvilket design den skal have. Nogle er mest til små, fine chaussesten, der minder lidt om brosten, mens andre er mere til store fliser som f.eks. ølandsbrud fliser.

Du kan skabe smukke, runde mønstre på din terrasse, eller du kan gå efter et mere kantet design med skarpe linjer og hjørner. Stenene kan mikses, ligesom du kan vælge to eller flere farver, der lægges skiftevis og skaber farvestruktur. Kun fantasien sætter grænser for din nye terrasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *