Disse køkkenknive skal du have

Disse køkkenknive skal du have

Der findes i dag en lang række forskellige former for køkkenknive. Det kan derfor være svært for dig at finde ud af, hvilke der vil være de rette for dig at have. Det kommer selvfølgelig også an på, hvordan du godt kan lide at tilberede din mad, men overordnet er der dog nogle knive, som du bør gå efter. Vi kommer ind på de forskellige typer af køkkenknive her. Artiklen er skrevet i samarbejde med pmshop.dk. 

1. Brødkniv

Når du skal skære brød over, går det selvfølgelig ikke, at du ikke har en brødkniv. Kniven er skabt, så den griber godt fat i brødet, og du dermed nemt kan skære det over. 

2. Urtekniv

En urtekniv er perfekt til at skære mindre grøntsager og urter igennem. Dermed kan du hurtigt tilberede en snack eller få skåret nogle grøntsager til salaten. 

3. Forskærerkniv

Kan du godt lide at spise steg, har du selvfølgelig brug for en forskærerkniv. Den hjælper dig til at få skåret stegen ud i nogle fine, jævne skiver. 

4. Japansk kokkenkniv

Den japanske kokkekniv er perfekt til at skære grøntsager i tynde skiver. For dig, der spiser mange grøntsager, for eksempel i wokretter, er den derfor et must.