Effektiv fjernelse af bakterier og svampe med kvanol 50 %

Hvis du er på udkig efter et middel, som med garanti kan fjerne enhver form for uønsket belægning på udendørs overflader såsom bakterier og svampe, så anbefaler vi dig at benytte mirakelmidlet kvanol 50 %. Grundet dets høje koncentrering hører kvanol 50 % hjemme blandt de mest effektive midler til at dræbe bakterier og svampe. Det gælder eksempelvis mug og lignende belægninger på både sten, træ og murværk. Desuden fjerner kvanol 50 % også den eventuelle dårlige lugt, som belægningerne måtte have. Når du bruger kvanol, kan du glæde dig over, at det er langtidsvirkende og dermed også har en forebyggende effekt mod både svampe og belægninger.

Gode priser og hurtig levering på Hattingagro.dk

Hos Hatting kan du købe kvanol 50 % i 20 liters dunke til under 700 kroner stykket. Vi sælger kvanol som storkøb, så literprisen kan holdes så lav som muligt. Derfor finder du næppe en billigere kvanolforhandler end os. Produktet kan du finde i vores webshop på Hattingagro.dk, som holder åbent 24 timer i døgnet, så du kan handle præcist, når det passer dig. Når du køber kvanol hos os, leverer vi det til dig inden for en dag, og såfremt du handler for mere end 1500 kroner i vores webshop, er fragten endda på vores regning.

Pas på når du bruger kvanol

Kvanol 50 % er effektivt, fordi det indeholder giftige kemikalier, og derfor er det vigtigt, at du benytter midlet med varsomhed. Inden du åbner kvanolen, anbefaler vi dig, at du tildækker dig med handsker og forklæde fremstillet af det modstandsdygtige plastmateriale PVC, som er olie- og kemikalieresistent. Du kan naturligvis finde begge dele i vores webshop, som desuden også byder på plastspande og aftørringsruller, som mange ofte køber sammen med kvanol, så tilbehøret er på plads, når udendørsområderne skal rengøres og befries for uønskede belægninger.

Har du brug for hjælp? – Så kontakt Hatting

Hattings hovedkontor ligger i Horsens, hvor vores dygtige og engagerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at rådgive dig og besvare dine eventuelle spørgsmål på +45 70 15 99 09. Mandag til torsdag kan de kontaktes imellem 08:00 og 15:00, fredag fra 08:00-12:00 og søndag fra 09:00-12:00. Vi glæder os til at høre fra dig og kan desuden også kontaktes på mail info@hatting-as.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *