Find de bedste prismærker her

Har du brug for nogle nye prismærker? Og måske du overvejer at købe nogle nye et andet sted næste gang? Så er du kommet til et godt sted for dig. For her kan du nemlig finde nogle rigtig gode prismærker, som du kan købe. Læs med, og find ud af, hvad du får ved at købe dem.

Størrelse og antal

Hvis du vælger disse prismærker, så får du hele 1.200 etiketter pr. rulle. Og så bliver de endda solgt i pakker med hele seks ruller. Så du har formentlig prismærker til et godt stykke tid, hvis du vælger dem her. Ellers skal du virkelig forbruge dem i høj grad. Størrelsen på dem er 26 X 16 mm.

Andre specifikationer

Men der kan selvfølgelig også være andre ting, som er rare at vide ved disse prismærker. Blandt andet har de en hvid bundfarve. Og så er der aftagelig klæber derpå. De passer til mange forskellige prispistoler. Så mon ikke de også passer til den slags prispistol, som du har? Det kan du i hvert fald hurtigt finde ud af.

Hvis du køber disse prismærker, så kan du regne med, at du får dem inden for en til tre hverdage. Så du skal ikke gå og vente længe på at få dem. Og så kan du vælge alt fra to kolli a seks ruller og op til seks kolli af seks ruller. Jo højere antal du vælger, jo mere vil du spare. Så det kan være værd at overveje, om du skal købe mange på en gang. Især hvis du alligevel bruger rigtig mange prismærker.

Endelig vil du også få fri fragt, hvis du køber for over 1.000 kr. Så du kan jo eventuelt overveje, om der er andet, som du lige står og mangler. Det kan sagtens betale sig.