Find det rette fuglefoder til dine bevingede venner her

Fugle er fantastiske dyr. Der findes så mange forskellige arter, at man kan kigge på dem hele dagen. Selvom man ikke ligefrem er ornitolog, kan man godt sætte pris på fugle – hvad enten det er vilde eller kæledyr. Hvis du vil tættere på de bevingede væsner, er en god start at købe det rette fuglefoder.

Mange danskere nyder at have et fuglebræt i haven, hvor større og mindre fugle kan lægge vejen forbi. Men det er ikke ligegyldigt hvad du fodrer dine gæster med. Nogle fugle kan eksempelvis ikke tåle brød, så det sikre valg er i stedet at købe professionelt fuglefoder, som er beregnet til vilde fugle.

Har du en fugl som kæledyr, hvad enten det er en undulat eller en papegøje, er det også vigtigt at vælge den rette næring til den. Forskellige fugle har brug for forskellige næringsstoffer, og derfor bør du altid købe dit fuglefoder hos en autoriseret forhandler.

Fuglefoder kan bestå af forskellige ting, men ofte er det netop organiske materialer, som fugle også opsøger i naturen. Det er forskellige frø, tørrede insekter og levende smådyr. Du kan købe både tørret og frossent foder, alt afhængig af hvad du har brug for. Fordelen ved foderet er at det kan holde sig i lang tid, så du kan roligt købe et stort lager, når der er tilbud.

Billig og næringsrigt foder til sunde og friske fugle

Afhængig af fugleracen er det ikke ligegyldigt, hvilket foder du vælger. Større fugle har ofte stærkere næb og kan derfor fordøje store kerner og frø, som mindre fugle ikke kan spise. Det skal du være opmærksom på, når du købet fuglefoder. Heldigvis vil der ofte være en professionel, du kan spørge om råd.

Husk også at sørge for en ordentlig vandingsordning til dine fugle, så de ikke skal tørste ovenpå alt det lækre foder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *