Firmafrugt, frugtordninger, frugtkasser og frugtkurve til virksomheder og erhverv!

Hos Firmafrugt, får du en fantastisk mulighed for at tilbyde dine medarbejdere lækker, frisk frugt på arbejdspladsen.

Firmafrugt er en del af Frugtkurven og leverer ugentligt mere end 125.000 stykker frisk frugt, tilpasset årstiderne i hele København og omegn. I takt med årstidernes skiften, skifter indholdet i frugtkurvene nemlig også. Hos Firmafrugt udvælger de nøje hver dag sammensætningen af den bedste og mest friske frugt de fire årstider har at byde på for at byde på en større og mere varieret smagsoplevelse.

På deres hjemmeside finder du et væld af forskellige, spændende kombinationer af:

  • Frugtkurve
  • Nøddekurve
  • Mødekurve
  • Frisk juice
  • Snack grønt

Ydermere, kan du bestille udskåret frugt eller frugtsnacks i bægre, som passer perfekt til eksempelvis møder og arrangementer. På deres hjemmeside, finder du en udførlig præsentation af lækre kombinationer. Her findes der også billeder af de flotte kurve, hvor alle produkterne fremstår flot og appetitlige.

Udover det store udvalg, vil dine ansatte helt sikkert værdsætte den gestus frisk frugt på jobbet er. Det er en god mulighed for både at vise, at du sætter pris på dine ansatte, men frisk frugt i løbet af dagen, skaber også større motivation blandt kollegaer og medarbejdere. Firmafrugt udtrykker god CSR-politik, fokus på medarbejdertrivsel og en sund holdning til arbejdsdagen og kollegaerne.

Personlig levering og udvidet service er en naturlig del af samarbejdet med Firmafrugt. De sørger for en personlig tilknyttet chauffør og der leveres helt op til kontoret, eller hvor end i virksomheden frugten ønskes leveret.

De tomme kurve, tager chaufføren med retur til genbrug og grundig rengøring.

For mere information eller for at bestille en frugtkurv tilpasset netop din virksomheds behov, kan Firmafrugt kontaktes på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *