X
    Categories: Mam

Giv dit barn de bedste sutter og sutteflasker

Hvis du er på jagt efter nogle gode sutter eller sutteflasker til dit barn, er det en god ide, at du ser på det mærke, der hedder Mam. Det er et stort mærke, der gennem mange år har specialiseret sig i at lave blandt andet sutter og sutteflasker til babyer og mindre børn. Det gør, at de nu har nogle af de bedste på markedet. 

Mam har udviklet en særlig silikone sut og tut til at sætte på sutteflasken. Den minder meget om en brystvorte, og det gør, at langt de fleste børn godt kan lide at bruge den. Mam har selv testet den på 995 børn. 94 % af dem ville gerne bruge Mams sutter og sutteflasker. Hvis du har problemer med at få dit barn til at bruge sut eller sutteflaske, er det derfor oplagt at prøve Mam. Det er selvfølgelig også bare en god ide, hvis du gerne vil give dit barn det bedste, som det kan få. 

Et godt sted for dig at købe Mam sutter og sutteflasker her i Danmark er på den danske webshop babadut.dk. De har en lang række forskellige produkter til både børn og babyer. Det vil derfor være nemt for dig at finde det, som du leder efter, hos dem. Udover Mam sutter og sutteflasker har de for eksempel bordflag med barnets navn, legetøj, madkasser og t-shirt til, hvis dit barn skal være storebror eller storesøster. 

Mam sutteflaskerne er lavet, så du så vidt muligt undgår, at dit barn får kolik. Det er en meget forfærdelig oplevelse, at dit barn har det. For selvfølgelig kan barnet ikke gøre for, at det har kolik, men når det konstant græder, er det svært for dig ikke at blive irriteret på det. Det er derfor en god ide, at du gør alt, hvad du kan for at undgå det. 

Af de Mam produkter, som babadut.dk fører, er også en tudkop til de lidt ældre børn. Kopperne er lavet, så barnet ikke kommer til at spilde, når det drikker. Det er med til at gøre, at du ikke står med vand eller juice ud over det hele. Det kan også være rart. 

For alle Mams produkter gælder, at det er nemt at købe nye løsdele til dem. Når du har en baby eller et mindre barn, er det nemt at miste forskellige ting. Det kan for eksempel være sutten til en sutteflaske. Så er det rart at kunne købe en ny igen – uden at skulle købe en helt ny flaske. 

Emilie Ann Jacobsen: