Gør din passion til din karriere

Det er fantastisk oplevelse at kunne dele sin passion med andre: nogle gange har man endda det held med sig, at det smitter af på dem, du deler det med. Når man udnytter muligheden for at gøre en karriere ud af sin passion, så bliver den slags oplevelse til en fast del af ens dagligdag.

Med en personlig træner uddannelse kan du være med til at inspirere dine medmennesker, og samtidigt få en faglig kompetenceprofil til at understøtte din interesse.

Denne uddannelse er designet til dig, der drømmer om at komme i fast arbejde som personlig træner. Når du er uddannet, tilbyder du et produkt direkte fra den øverste hylde i fitnessbranchen. Dine klienter får skræddersyet, professionel hjælp til at opnå deres mål, og du vil blive undervist i, hvordan du kan tilbyde dette.

Kunsten at kunne inspirere andre

Der er en stor efterspørgsel efter personlige trænere, da fitnessbranchen har oplevet en stor stigning i interesse. Som personlig træner tilbyder du det ekstra pust, som kan adskille dig fra de andre instruktører i feltet.

Der er ingen adgangskrav til uddannelsen, da den tilbyder alt det, du behøver at vide. Det er selvfølgelig en fordel at have træningserfaring, og det vil være en stor hjælp for dig selv, hvis du brænder for undervisningen. På den måde får både du og dine kommende klienter allermest ud af din uddannelse.

Uddannelsen består af undervisning i alt fra motivation til kommunikation, træningslære og energisystemer og anatomi og fysiologi. Dette er et udvalg fra personlig træner uddannelses lektionsoversigt, som du selv kan undersøge nærmere.

Find ud af, hvordan du realiserer dine egne og dine medmennesker drømme allerede i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *