Har du utætheder i varmerørene?

At have et hus kræver også, at man vedligeholder det løbende. Gennem årene kan vedligeholdelsen af huset løbe op i at koste både meget tid og mange penge, og alt efter, hvad der skal vedligeholdes, kan det også blive meget omfattende, mens det står på. Noget vedligeholdelse er dog mere omfattende end andet, og heriblandt er den typiske udbedring af utætte varmerør.

Det kan være en god idé at holde øje med, om der er opstået utætheder i varmerørene, da det ellers kan føre til fugtskader i huset og en langt større vandregning. Der er flere måder, hvorpå man kan undersøge det, og én måde at gøre det på, er ved at være opmærksom på, hvor ofte det er nødvendigt at fylde vand på varmeanlægget. Er det nødvendigt oftere end du plejer, så kan det tyde på, at der er opstået utætheder. Opdager du utætheder, er det vigtigt, ligesom med alle andre skader, at få udbedret skaderne hurtigst muligt, så I undgår større skader på huset.

Sådan bliver udbedringen af utæthed i varmerør mindre omfattende

Udbedringen af utætte varmerør er typisk en omfattende omgang, hvor både gulve og vægge skal åbnes op for at komme ind til de utætte rør. Men udbedringen af utæthed i varmerør behøver ikke nødvendigvis at blive en så omfattende omgang, som det umiddelbart lyder til. Der findes nemlig en langt smartere løsning, nemlig Multiseal.

Med Multiseal kan din vvs’er på en effektiv og billigere måde udbedre dine utætte varmerør helt uden at skulle åbne gulve og vægge op. Vvs’eren skal blot hælde Multiseal på varmeanlægget, hvorefter utæthederne i rørene er udbedret efter blot 3 dage. I slipper for rod under udbedringen, og I kan bruge jeres penge på sjovere ting end utætte varmerør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *