X

JKLteknik.dk er dit foretrukne firma til TV-inspektion

Så simpelt kan det egentlig siges, som vi skriver indledningsvist: Når der skal laves TV-inspektion af forskellige former, så er det firmaet JKLteknik.dk, du skal have fat i.

Men vi vælger alligevel at uddybe forklaringen, så vi både kan komme eventuelle misforståelser til livs med det samme og forklare, hvorfor JKLteknik.dk er de bedste til at udarbejde dit “rullende kontor”.

For det første: Med TV-inspektion mener vi ikke til undersøge af et TV-apparat, vi mener, når man skal lave undersøgelser af områder, hvor man har brug for kamera-udstyr til at komme ned i smalle passager og områder, som blandt andet kunne være ned i kloakledninger – det er faktisk specialeområdet for JKLteknik.dk.

De har gennem flere år sørget for at levere det bedste udstyr til TV-inspektion med de bedste kameraer, kabler, software til registrering og meget mere, så du får din helhedsløsning ét sted, hvor de kun bruger de mest egnede materialer til sammensætninger af deres pakkeløsninger via elementer fra de førende firmaer i verden til dette.

Og hvad mener vi så med “rullende kontor”? Det er fordi, at JKLteknik.dk kan sammensætte udstyret til, at man kan få lavet en såkaldt TV-inspektionsbil, så man kan lave sit arbejde på farten og de steder, hvor der er brug for en TV-inspektion.

Som nævnt er et af JKLteknik.dks førende områder omkring kloakarbejde, der skal foretages af de rette instanser, om det så er i private sammenhænge, af firmaer eller i relation til offentlige institutioner.

Om din TV-inspektion skal laves af private eller i det offentlige af et firma, så kan JKLteknik.dk sammensætte alt udstyret til at lave en TV-inspektionsbil for dig.

Som kloakinspektør i enten det private eller det offentlige er det bundnødvendigt, at man har det bedste udstyr til rådighed ned til den mindste detalje, om man så skal lave en overfladisk inspektion til at eftertjekke tidligere arbejde, til at fjerne nogle ukurante komponenter i kloakken eller som forundersøgelse, før man sender mandskab ned i kloakken.

JKLteknik.dk kan hjælpe hele vejen med at få lavet en inspektionsbil. De kan vejlede hele vejen med, hvordan man sammensætter de vigtigste elementer og udstyr til ens bil, så den passer skræddersyet til ens specifikke opgaver, så man vitterligt får det rette kontor på fire hjul, der egner sig til en helt perfekt.

Om du så bare vil have råd og vejledning, blot noget udstyr til selv at sammensætte din TV-inspektionsbil, eller hele bilen skal sammensættes for dig, så er det JKLteknik.dk, du skal tage fat i.

 

Anders Lundtang Hansen: