Kloakservice af enhver slags

Kloakservice af enhver slags

Gå uhindret på toilettet

Din kloak er en virkelig god opfindelse, der på en hurtig og enkel måde, gør det muligt for dig at slippe af med al det beskidte vand og afføring, som din husstand leverer. Men som al andet i denne verden kan din kloak også komme ud af drift, så du får brug for kloakservice. Der kan være mange årsager til, at du pludselig får brug for kloakservice. En kraftig storm har fyldt din kælder med vand, dit toilet stopper, eller du skal have monteret en fedtudskiller, så du kan skille dig af med fritureolie. Alle disse kloakudfordringer har det til fælles, at de kræver professionel erfaring at løse. Det kan eksempelvis kræve store maskiner, at få renset dit afløb grundigt, så du igen kan gå uhindret på toilettet. Disse maskiner og den professionelle erfaring det kræver at udføre kloakservice, får du hos Norva24.

Hjælp til de store problemer

Sæberester, hår og papir kan med tiden stoppe dit afløb. I nogle tilfælde vil du med en gang afløbsrens selv kunne løse problemet. Får du vand i kælderen, vil du også selv kunne ordne problemet i de mindre tilfælde. Men både udfordringerne med et stoppet afløb og en overfyldt kælder, kan i begge tilfælde blive så store, at det kræver professionel hjælp i form af den kloakservice, Norva24 gerne leverer.

Kloakservice hele døgnet

Norva24 er sat i verden for at udføre lige den kloakservice, du måtte have brug for. Vi hedder Norva24, fordi vi netop rykker ud 24 timer i døgnet året rundt. Vi kommer altså både, når uheldet sker til din Sankt Hans fest, eller hvis det går galt med kloakken, mens du står og forbereder juleanden. Vi har det rette udstyr og den professionelle ekspertise, det kræver at håndtere store kloakproblemer. Igennem årene har vi både hjulpet både private husstande, erhvervslivet og det offentlige med at få deres kloakker renset for alt det skidt og møg, som giver forstoppelser.