Køb kvalitetsbrænde hos Strandgaardsbraende.dk

At sidde under et dejligt lunt tæppe med en varm kop te og en god bog, mens man kan høre lyden af en god knude brænde, der knitre i kakkelovnen, er noget af det bedste.

Men det er ikke ligegyldigt, hvilken slags træ du bruger. Der er nemlig stor forskel på ydeevnen og brændingsværdien alt efter, hvilken træsort du vælger at tænde op med. Ligeledes er det også forskelligt, hvor meget aske de forskellige sorter efterlader.

Men uanset, hvilken slags brænde der passer bedst til formålet, er det vigtigt at købe kvalitetsbrænde til den rigtige pris. Det kan du hos Strandgaardsbraende.dk.

De har hovedsæde i Odder og levere alverdens brændesorter til mange områder i Østjylland. Men du har også muligheden for at afhente det selv.

De ligger også inde med meget andet end brændesorter. De har et bredt udvalg af andre træprodukter som eksempelvis strøspån og træpiller.

Sidstnævnte er særligt smart, hvis du har skiftet oliefyret ud med et fyr, der fungere på træpiller. Det er nemlig en CO2-neutral brændingskilde, der også er mere økonomisk for dig.

Strøspån er derimod særligt god for dine dyr. Det sikre nemlig et langt bedre indeklima, så her er det essentielt, at du kan stole på kvaliteten.

Hvis du skal holde et større arrangement eller en byfest til sommer, kan det være en god ide at lægge træflis ud. Det fungere ved, at man før, under og efter et regnskyl lægger træflis ud, så det suger noget af al vandet. Så kan du og gæsterne undgå at få våde sko og tæer.

Hvem er Strandgaardsbraende.dk?

Det østjyske firma har mere end 20 års erfaring i at fremstille kvalitetsbrænde til favorable priser. Derfor har de megen viden om, hvad der er den bedste løsning til kundernes formål.

Kontakt dem allerede i dag og få vejledning til, hvad der er den bedste løsning til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *