Køkkenindretning: 3 gode tips

Vi bruger forfærdeligt meget tid i vores køkken, og derfor er det ikke et sted i hjemmet, hvor man skal gå på kompromis med hverken praktisk funktionalitet eller æstetik. Vi har i denne artikel samlet et par gode råd til, hvordan du kan give dit køkken en rigtig overhaling, så det fungerer akkurat, som du ønsker.

Smart nyt tilbehør

Mangler du inspiration til, hvilke brands og designs som du kan få ind i dit hjem? Så kan vi stærkt anbefale Bing og Grøndahl, som er dansk design, når det er allerbedst. Du kan få mange forskellige ting herfra, men med et Bing og Grøndahl fad kan du imponere alle, som du serverer for. Samtidig gør de sig fantastisk i et vitrineskab, hvis det er noget, du har derhjemme – og hvis ikke, så kan du vælge at købe et.

Udnyt skabspladsen med spotlamper

Er du ved at renoverer dit køkken, og er du i tvivl om, hvordan du får belysning ind i hjemmet? Her skal du bruge spotlys, som kan installeres under dine køkkenskabe. Køkkenskabe skal der være nok af, og det skal ikke være på bekostning af lyset i hjemmet. Derfor er den ideelle løsning, at du installerer det under selve skabene, hvorfor du skal tænke det ind fra starten.

Smart nyt epoxy gulv

Trægulve i køkkenet bliver hurtigt fedtet til, og det kan være svært at gøre rent igen, hvis det sætter sig i sprækker og revner. Men med et epoxy gulv får du et smart rengøringsvenligt gulv, som tilmed passer godt ind i den skandinaviske grå og moderne stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *