Lad eksperterne stå for din byggeplads

Effektivisering er indenfor alle brancher, på alle tidspunkter, efterhånden blevet en nødvendighed, hvis man skal kunne være med på konkurrencedygtige markeder. Inden for byggebranchen er dette ikke meget anderledes. På en stor byggeplads kan der hurtigt opstå kaos og forvirring, hvis ikke alle de forskellige komponenter på byggepladsen spiller- og arbejder sammen. Derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige leverandør, som kan levere en god byggepladsservice.

Service på byggepladsen indeholder mange ting. Først og fremmest vil der altid – uanset om der er tale om en stor eller lille byggeplads – være affald, som skal håndteres på den rigtige måde. Der kan både være tale om ”normalt” affald, som skal sorteres og håndteres korrekt i forhold til at sikre den mindst mulige indflydelse på klimaet, men der er også tit farligt affald på en byggeplads, som eksperter skal være med til at rydde af vejen. Heldigvis findes der firmaer, der er eksperter i specialrengøring, som kan hjælpe dig lige præcis med dette.

Effektiv totalløsning

Super1Rent er et af de firmaer, der har skrevet eksperter i specialrengøring på ryggen. De har mange års erfaring med oprydning på byggepladser, så de kan sikre en ren og gnidningsfri arbejdsplads. Men tit ønsker bygherrerne at samle alle de forskellige aktiviteter, der er i forbindelse med etableringen og vedligeholdelse af en byggeplads, ved én leverandør, så det bliver så effektivt og ”nemt” som muligt for dem.

Derfor tilbyder Super1Rent også totalløsninger til byggepladsen. Det vil sige, at de både kan stå for ting som affaldshåndtering, oprydning og vedligeholdelse af pladsen, åbning og aflåsning af bygninger, håndværkerrengøring m.m og også logistikken pladsen. Fordelen ved at samle det hele ved en leverandør er, at kommunikationen på tværs af de forskellige afdelinger går helt gnidningsfrit, og bygherrerne kun behøver at sende én faktura i stedet for mange. Det er altså en win-win løsning for alle parter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *