Lav en smuk epoxy bordplade

Med Entropy CCR biobaseret epoxyresin, kan du skabe smukke kreationer i form af diverse bordplader eller andre kreative kreationer. Eopxyresinen bruges til dybe støbninger helt op til 5 cm i tykkelse. Den kan også bruges til at lave fine coatings og dermed kreere en smuk overflade på din bordplade.

Hvad gør epoxy så fantastisk?

Epoxyresin egner sig virkelig godt til at udfylde knaster, sprækker eller andre revner i træ som for eksempel udfyldning mellem planker i plankeborde. Det anvendes ofte til køkkenbordplader, cafeborde, til kreative projekter, hvor en overflade bliver pyntet med blomster, frimærker eller postkort, for at nævne bare nogle eksempler. Den populære Entropy CCR epoxyresin kan også bruges på overflader såsom metal, aluminium og beton og meget mere. Lige meget om det er din bordplade, der står for tur, eller om du skal i gang med et kreativt projekt, så er epoxyresin perfekt til dig.

Sådan kommer du i gang

Epoxyresin er blevet et populært produkt, da det er utroligt let at anvende det. Det er nemt at blande og lugter ikke. Du kan altså lade åndedrætsværn ligge i skabet, men det er dog en god idé at huske handsker, briller og eventuel støvmaske, hvis du skal slibe dit projekt. I HF Marine og Industris sortiment af epoxyresin finder du både hurtigt og langsomt hærdende epoxy. Kommer der små luftbobler, mens du udfører dit projekt kan du nemt bruge en varmepistol eller gasflamme til at glatte overfladen, men ellers popper luftboblerne oftest af sig selv.

Råd og vejledning

På HF Marine og Industris hjemmeside kan du finde udførlige guides til hvordan du kan anvende epoxy til dit næste projekt. Har du brug for råd og vejledning direkte fra os er du også altid velkommen til at kontakte os.