Leder du efter et fotostudie i Århus? Du kan finde det her!

Århus er Danmarks andenstørste by, og den sprudler af kultur. Hvert år afholdes i massevis af festivaler, og de mange unge studerende i byen sørger for at holde bybilledet hipt og aktivt. Der er mange ildsjæle i Århus, og de har hele tiden nye projekter på vej indenfor kunst, mode og kultur. Har du gang i et projekt, og leder du efter et fotostudie i Århus for at tage det næste skridt?

Så tag et kig på Raa Studio Aarhus, som er beliggende i den skønne bydel Risskov i den nordlige del af Århus. Raa Studio Aarhus byder på masser af muligheder for både foto- og video-optagelser, og dette indenfor alle genrer og erhverv! Studiet er et stort, lyst lokale med masser af naturligt lysindfald, og du kan indrette det i lige den stil, du har brug for.

En port på 4 x 4 meter betyder, at der stort set ikke er grænser for, hvilke rekvisitter du kan medbringe. Du kan både leje studiet i dagtimerne, men også for en aften. Du kan leje en række baggrundsruller i forskellige farver til dit projekt. Desuden kan du leje en projekter, så du kan lege med det kreative udtryk, og en steamer til at opfriske tøj.

Centralt studie med mulighed for at udleve enhver kreativ drøm

Det alsidige studie indeholder et tøjstativ, en make-up konsol samt to stole. Dette betyder at du med nemhed kan foretage touch-ups mellem optagelserne, og at du har redskaberne til det lige ved hånden. Desuden er der adgang til en kaffemaskine samt koldt vand og te ad libitum. Ønsker du frokost, kan dette let arrangeres. Studiets nabo er Bistro Immervad, som serverer lækre salater og dagens ret på bestilling.

Med Raa Studio Aarhus får du med andre ord de optimale betingelser for en behagelig og kreativ dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *