Mere plads i køkkenet

Hvis du bor i lejlighed eller bare har et lille køkken, kender du helt sikkert til problemet med pladsmangel. Mange køkkenmaskiner, og køkkenudstyr generelt, fylder meget, og det kan være svært at finde plads til det hele, hvis man har et par store maskiner, der hver optager en hel hylde i køkkenskabet. Dertil kommer gryder og pander, der også skal gøres plads til, og så er der tallerkener, bestik og glas. I et lille køkken kan det være tiltrængt med lidt ekstra køkkenplads, og der er flere måder, dette kan skabes på.

Hylder og reoler

Når man bor småt, er det altid en fordel at tænke i vægopbevaring frem for møbler, der skal placeres på gulvet. Væghængte hylder kan udnytte højden i lokalet og skaber mere plads i rummet. Derfor kan du, hvis du har en fri væg, med fordel hænge hylder op, som du kan placere køkkengrej på. Det kan både være maskiner, men tallerkener, glas, bestik, fade og serveringsskåle gør sig også godt i frit udsyn. Et par køkken hylder i stål er gode, fordi de giver optimale hygiejneforhold og er lette at rengøre og vedligeholde.

Opbevaringskasser

Opbevaringskasser er gode til at udnytte pladsen i højden, hvis man har mange ting. Smarte opbevaringskasser kan stables ovenpå hinanden, så du kan opbevare alle dine småting ovenpå hinanden og dermed skabe mere plads. Du kan også købe nogle større kasser, der kan indeholde flere eller større genstande til dine køkkenskabe. Sæt en label på kasserne med en beskrivelse af, hvad kassen indeholder, så er det hurtigt og nemt at finde det udstyr, du skal bruge.

Multimaskiner

Der findes mange multitools derude, der er maskiner og udstyr, der kan klare flere opgaver på én gang. Disse maskiner er smarte, fordi de sparer masser af plads på opbevaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *