Optimer dit staldmiljø med robuste fodervogne

Når man har et landbrug eller en stald i for eksempel et nedlagt landbrug, så er enhver mulighed for at gøre hverdagen nemmere for en selv kærkommen. Ved brug af fodervogne kan du gøre netop dette. Hos Staldinventar.dk har vi et stort udvalg af robuste og slidstærke fodervogne, og der er med garanti en fodervogn hos os, der opfylder alle dine behov.

Multifunktionelle vogne

Fodervognenes dybde gør at du kan have al foderet samlet ét enkelt sted, samt at foderet ikke flyver til højre og venstre. Derudover kan vognene også anvendes til materialer, affald eller halm og er derfor multifunktionelle, hvilket er guld værd i en stald. Hos Staldinventar.dk finder du flere forskellige typer fodervogne. Det du skal overveje, når du skal købe fodervogn er antal dyr og plads, du har i din stald og justere derefter.

Populære mærker

Hos Staldinventar.dk forhandler vi populære mærker såsom Ravendo og La Buvette, som er eksperter indenfor fodervogne industrien. For eksempel er La Buvettes fodervogne lavet af polyethylen, som er modstandsdygtigt overfor al slags vejr og som har en eminent bestandighed. De er derudover lette and manøvrere og har integrerede håndtag. Ravendo fodervogne er gode til dig, som har et behov for store fodervogne, da de kan indeholde alt mellem 200-400 liter.

Råd og vejledning

Hvis du har spørgsmål til vores produkter såsom mål eller garanti, eller hvis du har spørgsmål til vores services, såsom levering eller returnering, så er du altid velkommen til at kontakte os per mail eller telefon. Vi har et dygtigt hold som står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis den fodervogn, som gør hverdagen nemmere for dig.