Prøv noget nyt til badeværelset

Trænger du til noget andet på badeværelset? Så kan det være at du skal skift vasken ud. Af en eller anden grund er vasken i badeværelset altid lavet af porcelæn. Men vask til badeværelse behøver ikke at følge traditionen.

Badeværelsesvaske har næsten altid være lavet i porcelæn. Hos Lavabo kan du få anderledes og flotte stålvaske. Du kan få dem i både rustfrit stål, messing og kobber.

Gør badeværelset eksklusivt med messing

En messingvask giver et helt andet og mere eksklusivt udtryk. Det er noget helt andet end vi plejer. Og det er det der gør hele forskellen. At turde bryde normen og gøre noget andet.

Du kan også vælge et andet metal som passer bedre ind i dit design. Vasken er rektangulær og har et flot funktionelt design. Afløbet sidder midt i vasken med en dekorativ hældning.

Udfordr normen med en anden form

Forestil dig badeværelse der både udfordrer form og valg af materialer. Selvfølgelig er det ikke alle materialer der egner sig lige godt til vand, men det er meget sjældent at en vask ikke kan tåle vand.

Den typiske sære form på en håndvask er ikke særligt funktionel. Den fylder meget og gør det svært at bygge den ind i badeværelsets møbler.

Prøv i stedet en rund eller helt firkantet vask. Og vælger du en stålvask, så kan du med fordel supplere med en vandhane der matcher.

Stålvaskens største fordel

Den er en robust vask der er let at gøre ren. Vandet løber næsten lydløst i vasken, næsten som et lille vandløbs rislen. Stålvaskene har et hav af muligheder for design.

Den kendte form på håndvasken er ikke længere noget du er nødt til at finde dig i. I dag kan du finde forskellige former og farver. Alle er lavet i kraftig og holdbart metal.