Rejser for handicappede til sol og sne

Lige meget hvad dit rejsehjerte begærer, så kan vi hos Sustravel med sikkerhed sammensætte drømmerejsen til dig. Længes du efter sydens sol eller vil du op i bjergene og boltre dig i sneen? Skal du på tur med familien eller på en lille getaway med kæresten? Vi har lige præcis den tur, der passer til dig og dine behov.

En tur til smukke Østrig

Kribler det i vintertøjet efter at komme ud i sne og til afterski? Så kan du igennem os booke rejser for handicappede til fantastiske Østrig. Vi samarbejder med et fantastisk firestjernet hotel i Tyrol, hvor du kan tage på tur i de smukke bjerge og bakker, tage en tur i sauna eller tage på udflugt og komme ud til skiområderne. Kom afsted til de koldere egne med en drømmerejse fra Sustravel.

Sand mellem tæerne og sol foroven

Er du mere til de varmere temperaturer, så tilbyder vi rejser til solrige destinationer både inden- og udenfor Europa. Ønsker du at komme langvejs hjemmefra, så kan du tage et kig på vores rejser til Caribien, nærmere bestemt den smukke, eksotiske ø Boniare. Ønsker du en kortere flyvetur, så lad os hjælpe dig med at få stukket fødderne i Grækenlands krystalblå vand eller med at drikke vidunderlig vin i historiske omgivelser i Italien.

Find din drømmerejse hos os

Giv os endelig et kald eller send os en mail, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser med hensyn til vores rejser. Hos Sustravel går vi op, at alle skal kunne komme på fantastiske ferier. Vores professionelle team står klar til at sende dig og dine kære ud på et uforglemmeligt eventyr.