Sådan kommer du i gang med at dykke

Corona har taget pusten fra mange af os, og mange af de ting, vi kunne før, har vi ikke kunnet gøre i næsten halvandet år nu. Det betyder, at folk har fået øjnene op for alternative muligheder for socialt samvær, motion og aktiviteter, som er tilladte indenfor de gældende restriktioner.

Særligt har mange danskere fået øjnene op for naturen og diverse outdoor-aktiviteter. Det er blandt andet ting som vandreture og cykling. Men der er også blevet dykket mere, end der plejer. Og måske har du selv gået og drømt om at kunne gøre det samme. Hvis ja, så læs videre i dette indlæg.

Dykkerkursus

Desværre er det ikke sådan, at du bare kan dykke uden nogen træning. Det kræver nemlig et Open Water-dykkerkursus, før du må dykke rundt i Danmark. Faktisk er det en god ting, for det er ikke ufarligt at dykke, og derfor skal du have styr på alt omkring vandet, ilt og meget andet, så det bliver en sikker oplevelse, og ingen kommer til skade.

Der findes flere steder i Danmark, der udbyder dykkerkurser. Her får du træning og oplæring af en kyndig og kompetent dykkerinstruktør, og du får lov at træne alle situationerne i sikre og trygge omgivelser, så du er helt klar til at blive sendt ud på egen hånd.

Tag på fede dykkerture

Når du først har dykkercertifikatet i hus, kan du tage på dykkerture rundt omkring i Danmark. Du kan fritidsdykke, altså på egen hånd, men du kan også tage med på en af de spændende guidede dykkerture, som dykkercentrene og dykkerklubberne tilbyder. Nogle gange kræver turene et medlemskab, andre gange kan du frit tilmelde dig. Disse steder tilbyder også udlejning af dykkerudstyr, så du er sikret det bedste og sikreste udstyr til dine ture.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *