Sådan sælger du mere tøj på de sociale medier

De fleste af os hopper med det samme på facebook, når vi skal frigive plads i garderoben til nyt tøj. Her figurerer der massere af salg dagligt af alt fra tøj og sko til interiør og elektronik. Det store udbud gør, at det kan være svært at få solgt det, man gerne vil af med. Derfor får du nu en guide til, hvordan du kan øge dit salg af tøj på de sociale medier.

Gode billeder

Det er i forvejen rigtig svært at vurdere kvaliteten på tøj online, så det gør det ikke nemmere med dårlige billeder. Tag dig derfor altid god tid når du skal fotografere dit tøj. Det bedste du kan gøre er faktisk at tage tøjet på, så man også kan vurdere pasformen. Jo bedre billede, jo bedre salg.

Sæt prisen fair

Det kan være svært at vurdere, hvad du kan få for dine aflagte jeans. En god huskeregel er, at spørge hvad man selv vil give for nogle i samme stand. Hvis du stadig er helt på bar bund så start din egen auktion, hvor du sælger til at højst bydende.


Vær ærlig

Oplys altid om tøjets stand. Hvis det er slidt, så fortæl at det er slidt. Det giver dig meget mere troværdighed, og dine kunder vil derfor komme tilbage.

Brug Ordrit

En ting der kan få købere til at springe fra er fragten og usikkerheden om at modtage produktet. En god ting du kan gøre er at bruge Ordrit. Appen fungerer nemlig som en sikring for både køber og sælger. Den fungerer nemlig som en meget simpel webshop, hvor der er click & collect og sikker betaling med kort eller mobilepay.