Skridsikre sko til køkken- og serveringspersonale

Skridsikre sko til køkken- og serveringspersonale

Er du i markedet efter arbejdsbeklædning til dine medarbejdere i hotel- og restaurationsbranchen – så bør du tjekke imagewear.dk ud. Imagewear har i mange år været den foretrukne indkøbscentral for restauratører og managers, som er ansvarlige for, at personalet er korrekt klædt på til at udføre deres opgaver, uanset om de befinder sig på gulvet som tjenere, bartendere, afryddere, værter, sommeliers, maître-d’s eller andet kundevendt personale, eller om de holder til i køkkenet som kokke, køkkenassistenter, eller opvaskere.

Hver rolle har en betydning i forhold til driften og din restaurations ansigt udadtil – og dine ansatte oplever meget større arbejdsglæde og motivation, hvis du sørger for at stille den korrekte arbejdsbeklædning til rådighed for dem.

Arbejdsbeklædning og skridsikre sko hos Imagewear

Hos Imagewear finder du i den online shop på imagewear.dk alt inden for kokketøj, for eksempel kokkehuer, kokkejakker og tilhørende knapper, kokkebukser og lækre forklæder eller forstykker til kokke. Du kan også finde flot og elegant tøj til dit serveringspersonale samt alt udstyr, en rigtig sommelier har brug for i sit professionelle virke. Og sidst, men absolut ikke mindst, finder du det allervigtigste: Skridsikre sko. Vi, der arbejder i branchen, ved alle, at køkkengulve og restaurantgulve kan være særdeles glatte eller fedtede. Derfor er det meget vigtigt, at det fodtøj, serverings- og køkkenpersonale er iført, for det første er sikret mod udskridning, for det andet støtter foden de rigtige steder – hæl, svang og ankel – således at dit personale kan stå fast og sikkert gennem hele arbejdsdagen.

Da personalet er på fødderne i mange timer hver dag, er det desuden vigtigt, at de skridsikre sko samtidig er forsynet med stødabsorberende såler, så slidskader på fødder, knæ og ryg undgås. En arbejdssko skal desuden være komfortabel og åndbar, så fødderne ikke bliver varme og hævede i løbet af dagen.

Se udvalget af skridsikre sko på imagewear.dk