Slip for oprydning af cigaretskodder

Selvom der bliver færre og færre cigaret-, cigar- og cerutrygere, så skal de, der stadig ryger, have et sted, hvor de kan slukke deres cigaret.

Hvis du ejer en virksomhed eller lignende, så ved du med garanti, hvor ikke indbydende og grimt, det kan se ud, når diverse skodder ligger og flyder foran hovedindgangen. Desuden kan det tage 1-5 år før et cigaretskod er nedbrudt i naturen.

Hvis du derimod sørger for at opsætte nogle udendørs askebægre, så behøver du ikke at rydde det op eller bruge penge på, at en anden gør det.

Hvorfor holder æskebægre omgivelserne rene?

Rygeloven har skabt en øget efterspørgsel på udendørs askebægre, fordi flere og flere kun ryger udenfor. Når du har et eller flere askebægre opsat udenfor, så opfordre du indirekte kunder og medarbejdere til at slukke deres cigaret i bægret. Hvis de ikke kan det, så bliver skodderne ofte smidt på fortov eller græs, hvilket kan få udearealerne til at se ufine ud og give dig en øget udgift i form af oprydning.

Ved at have et æskebæger monteret til en væg, stander eller som fritstående, kan du nemt komme problemet til livs.

Hvilke løsningerne findes der?

Du kan finde mange forskellige slags askebægre, så du kan helt sikkert finde nogle, der passer til din arbejdsplads. De findes i både buede og firkantede askebægre, du kan montere på en væg. Som fritstående askebægre, eventuelt kombineret med en skraldespand. Desuden findes der standere til montering af askebægre.

Find udendørs askebægre hos Clean management

På deres webshop kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige modeller og farver. Derfor kan du sagtens finde et askebægre, der passer bedst til de pågældende omgivelser. Bægrene er i høj kvalitet og kan holde det det omskiftelige danske vind og vejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *