Sorelle Jewellery til den stilbevidste kvinde

Sorelle Jewellery er eminent håndværk skabt af passionerede smykkedesignere. Smykker fra Sorelle Jewellery henvender sig især til den stilbevidste kvinde, som ønsker at smykke sig med kvalitetssmykker. Hos Pistache har vi et solidt udvalg af de smukke smykker fra Sorelle Jewellery. Tag et kig allerede i dag og opdater dit smykkeskrin.

En klar vision

Sorelle Jewellery er smykker skabt med en klar vision. Nemlig at deres smykker skal kunne se flotte ud på alle kvinder. Deres smykker er derfor skabt med omhu og en mission om at de skal kunne pryde enhver kvindes hals, håndled eller øreflipper. Deres yndefulde og feminine designs understreges af de materialer, de bruger, som skruer op for elegancen og femininiteten.

De rette materialer

Materialerne som Sorelle Jewellery er lavet af, er nøje udvalgt. Smykkerne er håndlavede og hver perle og sten er udvalgt med stor omhu og sans for detaljerne. Smykkerne består derudover oftest af ædelmetaller såsom forgyldt eller oxyderet 925 Sterling sølv. Perlerne du finder på deres smukke smykker er elegante og tidløse perler såsom de glinsende swarovski perler, de klassiske og elegante ferskvandsperler samt ædelsten i smukke farver, som står i flot kontrast til metallerne. Hvert smykke er unikt, da det er håndlavet og kan derfor være med til at understrege dit unikke udtryk og din stil.

Smykker du kan få glæde af længe

Sorelle Jewellery er skabt med øje for detaljer og de gode materialer. Derfor kan du være sikker på, at når du køber et smykke fra Sorelle, så har du et smykke for livet. Find dit yndlingssmykke allerede i dag og få fri fragt på køb for mere end 399,-.