Track din tid, når du kører bil eller motorcykel

Hvis du har hang til motorkøretøjer, der kan køre lidt hurtigere end dem, du finder på de danske veje, så er du sikkert også interesseret i at vide præcist, HVOR hurtigt du rent faktisk kan komme fra A-Z. Der findes forskellige løsninger til dette, men i stedet for at få din mor eller din træner til at stå med et stopur på sidelinjen, hvorfor så ikke investere i professionelt tidtagningsudstyr? Med en MyLaps transponder kan du tracke din tid og din topfart, du kan dele resultater, uploade dem og opbevare dem, så du altid kan sammenligne dine præstationer. Desuden kan du følge med i andre brugeres tider ved hjælp af live-tracking. MyLaps er personlig, så den skal aktiveres via din egen brugerprofil.

Professionelt udstyr

MyLaps fungerer til både motorkøretøjer som motorcykler og biler, og til aktiviteter som cykling, svømning, skating og meget mere. Transponderen sættes op til din bil, din cykel, eller hvad du ellers benytter dig af, og måler alle detaljer omkring tid, afstande og hastighed.

MyLaps er professionelt tidtagningsudstyr til dig, der er ambitiøs omkring din sport og til dig, der er professionel eller træner op til at blive det. Eller måske er du bare et vaskeægte konkurrencemenneske. Med både præcision og høj teknisk kvalitet får du de mest præcise resultater, så du altid kan holde øje med din udvikling og forbedre dig, så du kan bestræbe dig på at blive den absolut bedste indenfor dit felt. Udstyret har en præcision på 0,001 sekunder, så du kan godt regne med, at den er mere præcis end et stopur eller noget andet udstyr, du kan komme i tanke om at tage tid med. Uanset om du er professionel racerkører eller amatørløber, kan MyLaps hjælpe dig med at opnå de bedste resultater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *