Undgå ødelagt neglelak

Er der noget, de fleste piger, nyder godt af, så er det at gøre noget ud af sig selv. At gøre noget ud af deres tøj, hår, makeup og negle, fordi man skal i byen eller ud at se med nogle venner. Alt dette tager sin tid, og det skal helst ikke have været spild af tid, når man endelig har gjort noget ud af sig selv – for så kunne man jo lige så godt have ladet være.

Derfor skal, hvad end, man har gjort ud af sig selv, selvfølgelig også kunne holde. Også gerne i mere end en time eller to. Om man har krøllet håret, eller om man har brugt lang tid på sin makeup, så skal det også kunne holde, og ikke bare forsvinde med det samme. Der er jo trods alt en grund til, at man har gjort så meget ud af sig selv.

Selvom det, at gøre noget ud af sine negle, og lægge neglelak, er blandt de mest holdbare af disse ting, man kan gøre ud af sit udseende, fordi det bliver på neglene længe, så er det altså ikke nødvendigvis sådan. For bruger man en dårlig neglelak, kan den blive ødelagt meget kort tid efter, at den er påført, ligesom den kan blive ødelagt, hvis man ikke passer på i det første stykke tid, efter man har påført neglelakken.

Prøv shellac

Vil man være sikker på, at ens neglelak holder, så bør man overveje at få lavet shellac i stedet for bare at lægge almindelig neglelak. Shellac er nemlig en langt mere holdbar neglelak, der består af en kombination af den klassiske neglelak og gele. Dermed opnås en holdbarhed uden lige, og som slår den klassiske neglelaks holdbarhed med længder. Hvor den almindelige neglelak med god vilje vil kunne holde én uge, men hvor du risikerer at ødelægge neglelakken, hvis du rammer neglen mod noget, inden neglelakken er tør, så får du med shellac op til 14 dages flotte negle.

Så er du træt af at bruge lang tid på at lægge neglelak, for derefter at opleve, at neglelakken hurtigt bliver ødelagt, så overvej, om ikke du skal en tur forbi en neglesalon og have lavet shellac. På den måde bliver du i hvert fald sikker på, at neglelakken holder, og at du har smukke negle i op til 14 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *