Vælg mellem stilfulde og funktionelle badeværelsesvaske til dit badeværelse

At renovere og indrette sin bolig kan være en krævende aktivitet. Der skal tages mange valg og fravalg, og det kan være svært at vælge mellem de mange muligheder. Skal du renovere eller bygge nyt badeværelse, er du måske på udkig efter nyt inventar. Når det gælder badeværelsesvaske har du rig mulighed for at innovere!

Mange er nok vant til den klassiske hvide, væghængte porcelænsvask, eller den tilsvarende som er nedfældet i badeværelsesbordet. Det er et sikkert og funktionelt valg, men inden du af vane går den slagne vej, kan du med fordel tage et kig på det store udvalg af alternativer. Generelt kan man inddele vaskene i tre typer:

  • Vaske til placering på bord
  • Væghængte vaske
  • Nedfældede vaske

Indenfor de seneste år er det blevet populært at placere en elegant vask ovenpå badeværelsesbordet. Dette giver et moderne og forfriskende pift i forhold til de gængse badeværelsesvaske. Disse vaske findes i et væld af former og farver, både firkantede og runde. Nogle er udformet som en skål, hvilket giver et meget harmonisk og elegant udtryk.

Når det kommer til væghængte vaske, er der ligeledes frit valg i forhold til udformning, størrelse og farve. Er det trangt med pladsen, kan en trekantet vask til ophængning i et hjørne være en god idé. Den trekantede form er praktisk og moderne.

Nedfældede vaske er nok de mest almindelige, og fås i alle størrelser. Dette er praktisk, da badeværelsesborde er meget forskellige, og derfor er det også forskelligt, hvor dybe vaskene kan være.

Find den rette vask blandt et kæmpe udvalg af udstyr til badeværelset

Valget bliver måske ikke nemmere, når man bliver alle mulighederne bevidst. Men det enorme udvalg betyder at du kan få lige den vask, der passer ind i din indretning – og du kommer ikke til at nøjes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *