Velvære på arbejdspladsen – udstyr til ethvert behov hos Rauh.dk

De fleste mennesker bruger en stor del af deres liv på arbejdspladsen. Derfor spiller det en væsentlig rolle, at man befinder sig i et godt, fysisk arbejdsmiljø, da dette styrker vores velvære og velbefindende.

Hos Georg Rauh Miljøfindes et bredt udvalg af udstyr til at lette hverdagen på arbejdspladsen, uanset om formålet er håndtering af affald, vogne til transport, rengøringsmidler eller inventar til kontoret.

Det fysiske arbejdsmiljø spiller en betydelig rolle

Kontormiljøets fysiske rammer er en vigtig faktor med hensyn til udførelse af arbejdsopgaver, hvorforRauh.dktilbyderkontorudstyr, der kan være behjælpeligt til at effektivisere arbejdsopgaver, forbedre tilgængeligheden og øge komforten – heriblandt reoler, stole og arbejdsborde.

Sundhed og trivsel fremmer et sundt og godt arbejdsmiljø, da energiniveauet øges, samtidigt med at indeklima samt sundheds- og arbejdsvilkår forbedres. Hertil kan du finde alt fra rengøringsmidler og vogne til drikkekrus, hudpleje og plaster.

Der tilbydes ligeledes et stort udvalg af transportvogne og kasser, som består af alle former for lager-, kontor- og køkkenvogne samt utallige størrelser inden for plastikkasser til transport og opbevaring. Herved lettes arbejdsbyrden i takt med, at risikoen for arbejdsskader i form af bl.a. løfteskader mindskes.

Genanvendelse af materialer gavner miljøet, men det kræver en fælles indsats, hvor vi hver især bidrager til affaldssortering. Derfor skal det være nemt at sortere vores affald. Rauh.dk tilbyder løsninger af høj kvalitet, der holder omgivelserne pæne og rene samt sikrer en miljørigtig og grøn affaldshåndtering til både indendørs og udendørs brug.

Georg Rauh Miljøhar mere end 25 års erfaring, har hjulpet kunder over det meste af landet, og prioriterer produktudvikling med fokus på kvalitet og holdbarhed.

Ved interesse, kontakt eller yderligere spørgsmål henvises til:

Tlf.: 43 62 44 44
Mail:georg@rauh.dk
Hjemmeside: Rauh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *