En skjorte gør dig ikke professionel

Der findes forskellige slags mennesker. Men det er ikke alle der elsker skjorter. Nogle mænd kommer bare aldrig til at føle sig hjemme i en skjorte.

Der er også nogle mænd der aldrig vil tage andet end en skjorte på. De føler sig mere professionelle og seriøse. T-shirts er undertøj i deres verden.

En skjorte skal spejle din personlighed

Det tøj du har på er med til at vise hvem du er. Tøjet giver andre mennesker en opfattelse af hvem du er og hvilke værdier du står for. Når du går i skjorte er der en gammeldags opfattelse af at du er mere professionel.

Men det er heldigvis ved at ændre sig. I dag virker du mere professionel hvis der er overensstemmelse mellem dit tøj og din personlighed.

Før var alting meget nemmere

I gamle dag var det så nemt. Hvis du tog en pæn skjorte til hverdag var det fordi du havde penge. Dengang fandtes der ikke butikker som i dag. Du var nødt til at besøge en skrædder – og det kostede penge.

De der ikke havde så mange penge havde kun en enkelt skjorte til fint brug. De fik lavet skjorte til bryllupper og højtider. Mænd der bar skjorte til daglig havde fine stillinger og indflydelse i samfundet.

Eterna skjorter er et godt eksempel på moderne skjorter.

Skjorten skal matche din stil

I dagens Danmark har alle råd til en skjorte. Den siger absolut intet om din position på den sociale rangstige. Det er nok mest i mellemlederstillinger vi ser skjorter som i gamle dage. De er mennesker der egentlig ikke har særlig stor indflydelse men gerne vil se ud som om de er noget.

Du skal kun tage en skjorte på hvis du kan lide det. Den rigtige skjorte vil fremhæve din personlighed.