Profilér og promover din virksomhed med pro-mote.dk

Hvis du har en virksomhed, så ved du også, at det er vigtigt at gøre sig synlig for kunderne. På https://www.pro-mote.dk/ kan du få hjælp til netop dette. De arbejder med profilering og promovering af virksomheder, og har stor erfaring indenfor området. I et samarbejde med dem slipper du for en masse research og fodarbejde, som de allerede har gjort for dig.

De tilbyder produkter indenfor følgende kategorier:

  • Promotionsartikler
  • Firmagaver
  • Profiltøj

Full Service Concept giver dig hele pakken i en fremadrettet løsning

For Pro-mote.dk er det vigtigt at forventningsafstemme. Derfor har de udformet deres Full Service Concept, som er tilrettelagt for at sikre kunden mest mulig indflydelse og Pro-mote.dk de bedste vilkår for at tilpasse deres tilbud til kunden. Konceptet består af fire faser:

Første fase går ud på at Pro-mote.dk møder din virksomhed og får alle relevante oplysninger og informationer i forhold til at udvikle idéer til profilering. Det handler også om at høre dine forventninger og ønsker, og tage dem med videre. Herfra kan Pro-mote.dk analysere sig frem til, hvad der skal gøres.

I anden fase kommer Pro-mote.dk med idéer og forslag til, hvordan produkterne skal se ud. Her kommer de med visualiseringer såsom skitser, designforslag, materialeprøver og meget mere. Også i denne fase forventningsafstemmes der, inden du skal tage en endelig beslutning.

Den tredje fase handler om indkøb og produktion. Pro-mote.dk hjælper dig med at planlægge indkøb på den mest kosteffektive måde. De har stor erfaring indenfor området, og derfor ved de hvordan man bedst gør det rent praktisk.

I den fjerde fase planlægger Pro-mote.dk i samarbejde med dig den fremadrettede logistiske løsning for indkøb, levering og så videre. I praksis behøver du blot meddele Pro-mote.dk hvilke varer der skal leveres, hvor og hvornår, og så ordner de resten.