Find gratis teoritest og andre tips til teoriprøven

Find gratis teoritest og andre tips til teoriprøven

Der er mange ting at huske på, når man er igang med at tage kørekort og skal have styr på teorien. Her får du et par tips og tricks til hvordan du kommer igennem teoriprøven. 

Følg med

Det første punkt er selvfølgelig ret indlysende, men alt for mange følger simpelthen ikke godt nok med, når de er til teori. Det kan godt være, at det er hyggeligt at sludre og drikke kaffe, men husk at holde et vågent øje med undervisningens pointer imens. Er du rigtig flittig kan du med fordel også tage et par noter undervejs.

Vurder dig selv

Det kan være svært at afgøre hvor man ligger i forhold til at kunne bestå prøven, men langt de fleste køreskoler opererer i dag med nogle opsummerende prøver undervejs. Det er selvfølgelig ikke de samme prøver, som man bliver udsat for ved den egentlige teoriprøve, men de er gode til at give pejling om, hvor man støder på problemer. Har du altid fejl, når det handler om parkering og standsning? Eller er det skiltene der driller? Skriv en note til dig selv hver gang i har haft en prøve og giv dig selv lektier for i det stof, som du havde svært ved i prøven.

Øv dig

Når man kommer hjem fra undervisning er det nemt at glemme alt hvad man har lært. Undgå at glemme alle guldkornene ved at øve dig og repetere det i har lært. Der findes en masse gode hjemmesider, hvor man kan læse op på alt hvad der har med teori at gøre – og de fleste er ganske gratis. 

Gratis teoritest

Når du har øvet dig og repeteret grundigt og teoriprøven nærmer sig, kan du begynde at teste dig selv i prøver på nettet. Der findes nogle super gode og helt gratis teoritest, som man med stor fordel kan benytte sig af. Her kan man så igen finde ud af hvor ens viden halter og gøre sig super skarp på netop de punkter, så man er helt klar til den endelige prøve. 

Tag den med ro til selve prøven

Når du sidder i lokalet og skal udføre prøven, så tag dig god tid. Hør grundigt efter og tænk dig om før du sætter dit kryds i svararket. 

Bestod du ikke?

Fat mod. Det er svært at huske alt på en gang, og du skal nok komme efter det, hvis du læser op på stoffet og øver dig i de gratis prøver på nettet.