Med mobilhåndvask gør du god hygiejne let tilgængeligt

Der er kommet et enormt fokus på god hygiejne i vores samfund, og vi har alle skulle vænne os til at vaske hænder og spritte af langt oftere, end vi før har gjort. I kampen for den gode hygiejne er der dog endnu et supervåben udover håndsprit: Mobilhåndvask.

En mobil håndvask er en forholdsvis simpel konstruktion. Egentlig er det bare en håndvask, som er nem at flytte, slutte til, pakke ned og holde ren. Alligevel er en et af de vigtigste våben i kampen for en bedre hygiejne.

Håndvaskene er oftest konstrueret i rustfrit stål, så de kan holde til de store mængder vand, der løber igennem, og til at blive rengjort ofte. Den solide konstruktion betyder også, at håndvaskene kan opsættes og benyttes udendørs. Det anbefales dog at begrænse den udendørs brug til sommerhalvåret af hensyn til risikoen for frost.

Opsæt en mobil håndvask, der hvor mange mennesker færdes

Den mobile håndvasks store styrke er, at den kan opsættes med meget kort varsel, og er nem at flytte eller pakke væk igen. Du behøver for eksempel ikke rindende vand i form af vandledninger for at sætte stationen op – du kan også bruge én tank med rent vand og én tank til opsamling af det brugte.

Det betyder, at stationen kan opsættes stort set alle steder, fordi du ikke er afhængig af strøm eller fast vandtilførsel. Du kan selvfølgelig også sætte stationen op med fast vand, hvis det er til rådighed på stedet.

Når du investerer i en mobil håndvask, er det en langsigtet investering. Du får et enormt holdbart og fleksibelt produkt, som er med til at øge sikkerheden og trygheden på din arbejdsplads eller institution.

Slå et slag for den gode håndhygiejne – investér i praktiske og fleksible mobile håndvaske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *