Skudsikre veste efter de bedste standarder

Skudsikre veste efter de bedste standarder

Få øget din tryghed med en skudsikker vest

Der kan være mange grunde til, at du har brug for en skudsikker vest. Måske er du ansat i politiet og er nødt til at sikre dig, inden du for eksempel bevæger dig ind i bestemte boligområder. Er du i militæret kan du også hurtigt få brug for en skudsikker vest, når du udsendes som soldat for Danmark. Men det kan jo også bare være, at du arbejder som dørmand foran et diskotek, hvor der jævnligt kommer suspekte gæster, der kan finde på at stikke dig med deres knive. Endelig kan en skudsikkervest også være en nødvendighed, hvis du arbejder som bodyguard for en VIP.

Godkendt efter amerikansk standard

Elite Armor er førende i Danmark, når der kommer til salg af skudsikre veste og stiksikre veste. Alle vores veste er gennemtestet, så godt som det overhovedet er muligt. Derudover lever vestene op til standarder, der er vedtaget af National institute of Justice (NIJ). NIJ er et institut I USA, som hører under det amerikanske justitsministerium. Her arbejdes der på, gennem videnskabeligt arbejde, at øge sikkerheden for folk, der arbejder i forskellige brancher verden over. Alle de skudsikre veste du finder hos Elite Armor lever derfor op til NIJ standard 0101.06 og Stab level 1 0115.00. Det er din garanti for, at du køber den absolut bedste skudsikre vest, der fås på markedet. I vores sortiment finder du skudsikre veste af enhver slags. Vi kan for eksempel tilbyde dig en vest, der kan modstå skud fra en AK47, eller du kan finde en vest, der er udviklet til damer, hvilket betyder, at der er lavet plads til barmen.

Din sikkerhed er vores levebrød

Elite Armor er sat i verden for at sørge for din sikkerhed. Uanset om du skal holde fulde folk væk fra et diskotek, eller du kører med udrykning hos politiet, så kan du med vores veste møde på arbejde og vide, at din sikkerhed er helt i top. Siden 2009 har vi arbejdet på at være din leverandør, når det kommer til salg af produkter, der giver personlig beskyttelse.

I vores webshop kan du se nogle af de mange skudsikre veste, vi tilbyder vores kunder.