3 skarpe investeringer i din virksomhed

Selvom det for mange virksomheder ikke er en tid med de helt store investeringer, kan krisen for nogle også have haft en positiv effekt på grund af den måde, vi har omlagt vores hverdag på. Uanset din grund til at foretage en investering kommer vi dog her med tre bud på, hvordan du kan optimere din virksomhed med nogle simple og smarte tiltag.

Ren tavle

Tavler giver for mange billeder af en kedelig skoletavle med kridt og viskesvampe. Men sådan behøves det ikke at være. Der findes det, man i dag kalder en whiteboard tavle, som er markant smartere end den gamle kridttavle. Her kan du tegne på med tusch og sikre dig, at alt, der bliver sagt på mødet, bliver taget med videre i noterne, når dagen er omme.

SEO

Søgemaskineoptimering, search engine optimization, er noget, som alle ambitiøse virksomheder i dag benytter sig af. Kort sagt handler det om at lande godt i blandt andet Googles søgeresultater, så folk får din side frem, når de søger på et produkt som dit. Det kræver ofte hjælp udefra, hvis man vil helt i mål med denne strategi, og derfor bør du stærkt overveje at optimere din SEO-indsats – også selvom det er noget, du gør i forvejen.

Hvor personlige er I egentlig?

Virksomheder klarer sig bedre, hvis man kan identificere sig med dem. Med videoer, der viser, hvem I er, og hvordan I gør jeres arbejde indefra, kan I ramme langt flere og give et bedre indtryk af jeres virksomhed. Husk dog underteksterne, hvis indholdet skal promoveres på de sociale medier – hvilket det jo skal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *