Giv dit spisebord et smukt look med en Sødahl dug

En dug kan give dit spisebord et nyt look aften efter aften. Sødahl duge kan forvandle dit spisebords look aften efter aften, og du kan bruge dem både til hverdagens borddækning samt ved mere festlige lejligheder.

Recreation Styling er en stor forhandler af Sødahl duge. De er en danskejet webshop, som åbnede i 2012, og de har siden deres åbning bestræbt sig på at være først med de nyeste produkter, brands og tendenser i tiden.

Sødahl anvender forskellige materialer i produktionen af deres duge

Den flotte Pimpinelle Sødahl dug kan du dække et smukt bord med året rundt. Pimpinelle dugen er en damask vævet dug med en staincoat overflade. Det vil sige, at hvis du spilder noget, vil det lægge sig oven på dugen, og dit bord vil undgå pletter. Det vil også sige, at dugen undgår pletter, og du vil nemt kunne tørre dugen af med en våd klud eller lade et stykke køkkenrulle suge det op. Hvis en plet alligevel skulle have indfundet sig, kan du nemt vaske dugen ved 40 grader.

Den 60’er og 70’er inspirerede Complex damask Sødahl dug er lavet i 100% bomuld med damaskvævning og coated overflade. Selvom dugen er lavet af 100 % bomuld, skal du ikke være bange for at spilde på dugen. Dugen er nemlig oekotex produceret og med staincoat, der gør dugen nem at tørre af, selv når der spildes væske.

Lad Recreation Styling hjælpe dig med valget af din nye Sødahl dug

Recreation Styling vil hjælpe dig med at finde den perfekte Sødahl dug til dit spisebord. De har et stort udvalg i forskellige prisklasser, og de arbejder hver dag på at kunne tilbyde deres kunder det bedste udvalg i deres store designunivers. De står altid tid klar til at hjælpe dig på telefon 20 65 78 65 eller mail info@recreationstyling.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *