Vægteksperten har et kæmpe udvalg af vægte til alle formål

Mangler man en vægt eller et måleapparat til næsten alle slags formål, bør man straks hoppe ind på vaegteksperten.dk. Vægteksperten er nemlig Skandinaviens største online leverandør, når det kommer til vægte og måleapparater. De forsøger altid at ligge inde med de nyeste modeller på deres lager, men hvis man har andre krav eller behov, kan man altid tage fat i dem, og så vil de levere den bedst mulige rådgivning. Da Vægteksperten har eksisteret siden 2006, kan man trygt regne med at få en god rådgivning med deres mere end 10 års erfaring.

Tilbudsvægte og prisgaranti

Vægteksperten kører tit nogle tilbud på vægte, så hvis man gerne vil spare lidt penge, kan man altid holde øje med deres tilbud under det felt, der hedder tilbud på deres hjemmeside. Vægteksperten har også prisgaranti, så hvis du finder vægten billigere et andet sted, så matcher de den pris.

Vægte både til erhverv og privat

Vægteksperten sælger både vægte og måleapparater til privat og erhverv. Det betyder at de både sælger almindelige bordvægte og personvægte, men også pallevægte, industrivægte, hængevægte og meget mere. Virksomheder har desuden mulighed for at få en leasingaftale, hvis vægten eller måleapparatet koster over 5000 kr. Det gør det muligt for virksomheder at betale mindre bider ad gangen.

Vægteksperten udvalg af mærker

Vægteksperten har flere forskellige mærker, der er gode indenfor forskellige emner. De har SECA, hvor kvaliteten er det vigtigste, da de er meget brugte på hospitaler, plejehjem m.m. De har Proscale, som er kendt for at lave lommevægte, som er meget praktiske, da de kan tages med overalt. De ligger også inde med mærket MyWeight, som laver vægte til mange forskellige formål lige fra fuglevægte til køkkenvægte og fra babyvægte til kranvægte. Andre mærker de har er Adam Equipment, JScale, Kern Sohn og OHAUS.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *