Inspiration: Sæt det personlige aftryk på festen

Corona har længe hængt som en sort sky henover sociale arrangementer, men nu ser det endelig ud til, at solen er på vej frem. Og vi forstår godt, hvis du har brug for at brage igennem til en fest. Derfor har vi i denne artikel samlet nogle gode bud på, hvordan du kan gøre festen så vild, som overhovedet muligt.

Personlige invitationer

Du kan gøre som alle andre og smid en invitation på Facebook. Det er praktisk, smart og hurtigt. Men du kan også steppe op og tage det til det næste niveau med personlige invitationer i brevform, hvor du tilføjer stempler som en ekstra lille detalje. Gør det vildt eller gør det halvt. Vi er sikre på, at du nok skal få masser af roser for dine kreative invitationer.

Lej en DJ

Der findes ikke noget værre end en fest, hvor alle skal stå og kæmpe om, hvilken playliste der skal spilles, og hvor der sjældent er respekt for den kø, der sættes i gang. Derfor bør du hyre en DJ ind, som kender alt til moderne musik, samtidig med at han leverer nogle sprøde overgange, så festen aldrig får en pause.

Stabl en scene på benene

Hvis du gerne vil lave et naturligt dansegulv og samtidig have mulighed for at orkestrere konkurrencer og lignende, bør du anskaffe dig en scene, hvor vindere og tabere kan kåres. Det giver et naturligt centrum til festen, og der er bare en vis storslåenhed over en scene. Eventuelt tilføj noget dansevinyl eller lignende til dansegulvet foran, hvis du vil toppe den maksimalt ud.